Legg til tags i HubSpot
Oppdatert over en uke siden
  1. Logg inn i HubSpot

2. Gå til innstillinger

3. Gå til Data management og trykk på properties

4. Trykk Create Property til høyre

5. Velg Company, og Company Information i skjemaet som dukker opp. Deretter velger du navn på Property.
    Eksempel: Tags

Deretter trykk Next

6. I det neste skjemaet, velg "Multiple Checkboxes" i Field Type. Etter dette kan du legge inn alle tags du vil bruke i Strise.

7. Etter dette trykker du Next og fullfører opprettelsen av property. Etter dette er du klar for å bruke tags i Strise og HubSpot.

Om du vil lese mer om hvordan du kan koble Strise sammen med HubSpot så kan du lese mer om dette her.