Hvordan koble Strise med HubSpot
Oppdatert over en uke siden

Det er kun Manager som har mulighet til å koble Strise med HubSpot. Om du trenger denne funksjonen så kan en Manager i ditt team gjøre deg til Manager - eller du kan sende oss en melding i chatten så endrer vi din rolle i Strise.
Gå til InnstillingerTeaminfo → Koble til HubSpot-integrasjon → Logg inn med HubSpot-bruker

Trykk på søkefeltet → velg orgnr → 'Bekreft' (orgnr-feltet er eneste man kan koble til)

Trykk på søkefeltet - Velg feltet dere har org nummer i - Bekreft (orgnr feltet er eneste man kan koble til)

Om du vil legge til tags kan du gjøre det i neste steg. Velg feltet hvor dere har tags i Hubspot. Dette må settes opp på forhånd.

Vent til at porteføljen er lastet opp så trykk 'Importér til Strise'. (Kan kun importere første tildelte person)

Vent til at porteføljen er lastet opp, så trykk "Importer til Strise".

(Kan kun importere første tildelte person)

Èksporter selskaper fra Strise til HubSpot

Eksporter selskaper fra Strise til HubSpot

Trykk 'Ferdig' og HubSpot er koblet til!

Trykk "Ferdig", og HubSpot er koblet til!

HubSpot til Strise:

I HubSpot-meny trykk Contacts → Companies → Create Company. Skriv inn selskapsnavn og annen ønsket info (orgnr legges til senere

I HubSpot-meny trykk Contacts - Companies - Create Company. Skriv inn selskapsnavn og annet ønsket info. (orgnr legges til senere)

Legge til orgnr:

Nederst på selskapssiden → 'view properties' → bla ned til org.nr og legg til

Nederst på selskapsiden - "View properties" - bla ned til orgnr og legg til.

Når Strise og HubSpot er koblet til blir alle selskap man legger til i HubSpot direkte lagt til i Strise!