Hvordan resette passord
Oppdatert over en uke siden

Om du har glemt passordet ditt i Strise, klikk på "Glemt passord" på login siden, og skriv inn e-postadressen din. Du vil da få en e-post hvor du kan endre passordet ditt i Strise.

Vennligst skriv in e-posten som kontoen er laget på. Du vil ikke kunne bytte e-postadresse i Strise på egenhånd.

NB! Om du har logget inn med Google eller Microsoft tidligere må du fortsette å bruke dette for senere pålogginger. Om du da trykker på "Glemt passord", vil du bli sendt til Microsoft eller Google for å bytte passordet ditt der.

Om du har noen spørsmål, send en e-post til [email protected]