Hvordan filtrere hendelser
Oppdatert over en uke siden

I Strise kan du finne millioner av hendelser på forskjellige selskap. Dette er veldig nyttig, men noen ganger er det hjelpsomt å filtrere det ned for å finne hva du leter etter.

Du kan velge mellom å filtrere på type eller emne. For eksempel, hvis nedbemanning eller ESG er emner du vil finne hendelser om, kan du endre emne filteret så du bare vil få opp disse type hendelsene.

For å legge på et filter, trykk på filter knappen som er markert i rød.

Strise bruker også en relevance modell som fremhever hendelsene den tror du vil finne nyttig. Du kan selv trene denne modellen ved å trykke på tommel opp eller tommel ned knappen på de forskjellige hendelsene.

Om du ikke finner hendelsene du leter etter, kan du også prøve å endre filteret fra “Mest relevant” til “Alle hendelser” på venstre side. Dette vil vise alle hendelsene vi har på det selskapet.