Kom i gang med Strise
Hvordan gjøre..
Hvordan legge til/fjerne flere selskap samtidig

Nyttig dersom du skal legge flere selskap til vurdering, eller sende de over til en annen kollega.

Carl avatar
Skrevet av Carl
Oppdatert over en uke siden

For å legge til eller fjerne flere selskap samtidig, følg disse stegene:

1: Klikk boksene på selskapene du vil gjøre endringer på (Se bilde)

2: Oppe i høyre hjørne, klikk på hvilke type endring du vil gjøre. Du kan velge mellom Status, Tildele og Tag.

3: Klikk på personen/statusen eller taggen du vil legge på selskapene du har valgt. Du kan også velge å fjerne selskapene fra porteføljen.