Jeg har problemer med..
Hvordan få PDF-rapporter fra Vurdering inn i deres egne arkiver eller interne system
Hvordan få PDF-rapporter fra Vurdering inn i deres egne arkiver eller interne system

I denne artikkelen vil du lære hvordan du kan sørge for at alle PDF-rapporter fra Strise Vurdering kan lastes opp i ditt eget arkiv/system.

Carl avatar
Skrevet av Carl
Oppdatert over en uke siden

Når du utfører en Strise Vurdering, vil du alltid ende opp med en Strise PDF-rapport som sluttresultat. Denne lagres automatisk i Strise, med et tidsstempel samt navnet på den ansatte som utførte gjennomgangen.

I tillegg til dette sendes PDF-rapporten til din e-post. Standardinnstillingen i Strise er at PDF-rapporten sendes til brukeren som utførte gjennomgangen, men du kan velge å endre denne til en annen e-post. NB! Dette må man ha Admin-tilgang for å kunne endre på.
Med andre ord, du kan bruke denne fremgangsmåten for å eksportere/importere alle Strise Vurdering pdf'er inn til deres eget interne system/arkiver.

For å endre dette;

• Gå til Innstillinger

• Klikk på Team-preferanser

• Under Team-e-post skriver du inn e-posten som skal motta alle PDF-rapporter

Her kan du for eksempel opprette en e-post kalt «[email protected]», for å få alle anmeldelser inn på samme sted.

Videre kan du velge å sette opp en RPA eller noe lignende for å lese denne e-posten, for å få alle Strise PDF-rapporter inn i ditt interne system/valgfrie arkiv. Kontakt deres interne IT-avdeling for å sette dette opp.

Ta kontakt med oss ​​på [email protected] hvis du har andre spørsmål om dette, eller noe annet vi kan hjelpe deg med.