Produktoppdateringer
Produktoppdatering Mai - August 2021
Oppdatert over en uke siden

Eierskapsoversikt 🔍
Strise regner nå ut direkte og alternative reelle rettighetshavere for deg, og gir raskere oversikt over eierskap, datterselskaper, stemmeretten til de involverte og flaggede hendelser med mer.

📌 Tips 1 - Bruk pin-funksjonen for å spore eierskap gjennom komplekse strukturer.

👨‍👩‍👧‍👦 Tips 2 - Huk vekk “Vis bare eiere over 25%” for å få oversikt over alle deleiere.

Massehandlinger ❎
Har du behov for å utføre en lignende handling med flere kunder eller prospekter? Du har nå muligheten til å markere flere selskaper samtidig for å endre på status, tags og tildeling av deg selv eller en kollega.

Visuelle hendelser 🖼️
For et tydeligere overblikk av hendelsesoversikten fremheves bilder fra nyhetsartikler og flaggede hendelser, samt har vi forbedret hendelseshistorikken.

⛳ Tips 1 - Du kan nå filtrere etter flagg under hendelsesoversikten

🟢 Tips 2 - Se grønne flagg for positive hendelser som eks. tilskudd, kapitalforhøyning, og stor økning i antall ansatte.

Innloggingsmuligheter 🚪
Glemt passord? Du kan nå logge inn med din Google eller Microsoft (Azure) bruker.

Premium data 🍭
I Strise tilbyr vi tillegsdata for at du skal kunne ha alt du trenger på ett sted:

Pep- og sanksjonsdata
Kredittopplysninger (Score med monitorering av endring, betalingsanmerkninger, pant)
Kontaktinfo til nøkkelpersoner i selskap

Hva kommer den neste perioden? 🎁
Forbedret kontaktinfo
Spar tid ved å la AI finne infoen for deg: Strise henter automatisk ut kontaktinformasjon på nøkkelpersoner i bedrifter. Om Strise ikke finner den kan du nå enkelt å legge til kontaktperson manuelt slik at du alltid har rett info.

Team-aktiviteter
Notatfunksjonen vil kunne hjelpe deg være mer bevisst over tidligere og fremtidige møter, samt merknader du ønsker at dine kollegaer skal vite om et selskap.