Kom i gang med Strise
Hvordan gjøre..
Hvordan flytter man et selskap til vurderingsmodulen?
Oppdatert over en uke siden

Klikk deg inn på Portefølje
Søk eller velg ut selskapet du ønsker å flytte til Vurdering
Flytt musepekeren over status kolonnen til selskapet du ønsker å flytte over → Klikk på Under vurdering
Klikk deg inn på Vurderingsmodulen på hovedmenyen til venstre, og sørg for at du har filtrert på selskaper som er Under vurdering

På venstre side i Porteføljen er det mulig å huke av flere selskap samtidig. Det kan være nyttig om du for eksempel skal endre status til Under vurdering på selskap som skal til Vurdering