Koble Strise til Pipedrive
Oppdatert over en uke siden

Det er kun Manager som har mulighet til å koble Strise med Pipedrive. Om du trenger denne funksjonen så kan en Manager i ditt team gjøre deg til Manager - eller du kan sende oss en melding i chatten så endrer vi din rolle i Strise.

Gå til InnstillingerTeaminfo → Koble til Pipedrive-integrasjon → Logg inn med Pipedrive-bruker og følg instruksjonene.

"Org.nr-feltet" er ikke et felt fra før og må lages selv i Pipedrive. Men om du har laget et felt og ikke finner det kan det være du bare trenger å oppdatere siden (Ctrl+R)

Om du for eksempel vil bruke organisasjonsnummer når du eksporterer til Pipedrive så må du lage et custom felt i Pipedrive på forhånd. Det gjøres slik:

Trykk på innstillinger øverst til høyre → Company settings → "Data fields" under Company → Add custom field → Organization field → skriv inn navn på feltet og huk av ønsket field properties.