Skift status på et selskap
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan du kan endre status på et selskap og hvilke endringer som skjer i Strise når du gjør dette.

Når du søker opp et selskap, eller om finner et interessant selskap i Salgsmuligheter har du mulighet for å skifte status på det selskapet og legge det til i porteføljen din.

I Strise har du flere muligheter på hvilken status du vil velge for hvert selskap.
Du har:
Kunde
Prospect
Følger
Under Vurdering
Kvalifisert
Diskvalifisert

For å legge til en status på et nytt selskap klikk
1: Legg til portefølje
2: Velg hvilken status som du synes passer selskapet

På eksisterende selskap, trykker du bare på statusen på selskapet for å endre.

Alle statusene legger selskapet til i porteføljen din så du enkelt har oversikt over hva som skjer, og du kan også enkelt filtrere for å se hvilke selskap du har på hver status. Dette gjør det enkelt for deg og teamet ditt å følge med på hvilke selskap er hvor i prosessen hos dere.

Når du har lagt til et selskap i porteføljen din, vil det også dukke opp i Monitor-siden og på Vurdering-siden så du kan følge med på hendelser, og laste ned rapporter om selskapet.