Kom i gang med Strise
Nyttige innstillinger i Strise
Oppdatert over en uke siden

Funksjoner og e-poster

På innstillinger kan du trykke på “mine funksjoner”. Her kan du velge å skru av visse ting som du ikke trenger i hverdagen. Vi anbefaler å ikke skru av funksjonene med mindre det er avklart at du ikke skal ha de på. Men det kan være fint å skru av visse e-poster fra Strise dersom du ikke vil ha det sendt til din inbox. Dette gjelder kun din bruker og ikke team.

PDF Innstillinger:

Dersom du ikke trenger alle punktene i PDF-en, kan du velge å skru noen punker av. Du finner dette i “Team funksjoner” i innstillinger. Disse vil fortsatt dukke opp i Vurderingssjekklisten og i sidepanelet, men vil ikke bli inkludert når du laster ned PDF. Dette gjelder kun din bruker og ikke resten av teamet.

Vurdering Innstillinger:

Du vil finne vurdering og risikoinnstillinger under PDF innstillinger i “Team funksjoner”. Her kan team ledere legge inn risiko varsler og eventuelt fjerne punkter fra sjekklisten. Disse innstillingene gjelder hele teamet.

Hovedkvarter/Land: Alle land du legger inn her vil bli flagget som risikabelt. Standard er at FATF og EU Svartelister er lagt inn.

Organisasjonsform: Hvilke organisasjonsformer du anser som risikable. Du må legge inn unntak for det ikke skal bli flagget. Om du har tilgang til data i resten av Norden, må du legge inn egne risikovurderinger for Sverige og Danmark utenom Norge.

NACE: Her kan du legge inn NACE-koder du anser som risikabel og vil bli flagget. Om du har tilgang til data i resten av Norden, må du legge inn egne risikovurderinger for Sverige og Danmark utenom Norge.

Vedtektsfestet formål: dersom denne er skrudd på, vil Strise flagge dersom ord tilknyttet risiko dukker opp. For eksempel “Kryptovaluta”.

Flaggede hendelser: Her velger du hvilke flagg du anser som risikabelt. For eksempel om du bare synes alvorlige flagg er risikable, kan du fjerne gule og blå flagg, og bare markere på røde.

Registere: Alle anbefalte registre som selskapet ikke er registrert i er varslet. Dette er basert på bransje, land og finansielle tall.

Sanksjoner: Sanksjoner er varslet

Kredittscore: Dårlig kredittscore er varslet

Videre ned kan du legge til risikovarsel på roller og personer. For eksempel et varsel dersom det ikke finnes en daglig leder. Her er det standard eksempler inne som man kan endre på.

Varsler:

Dersom det er noen selskap du ikke vil ha notifikasjoner på, men bare få varsel på mail så kan du skru det av “Varsler” innstillingene. Dette er per bruker og ikke per team.

Salgsmuligheter :

Dersom du bruker Strise til å finne nye prospekter kan det være greit å legge inn filtere. Du kan for eksempel legge inn Områdebegrensning, eller bare selskap med en viss driftsinntekt dukker opp. Dette er per bruker og ikke per team.

Finansielle favoritter:

Du kan andre hvilke finansielle favoritter du vil se i sidepanelet. Bare gå ned til regnskap, og trykk på blyanten i høyre hjørne. Dermed så kan du trykke på en av de 6 boksene du vil endre på, og velge en ny favoritt fra listen under. Dette er per bruker og ikke per team.