Produktoppdateringer
Produktoppdateringer Q3 2022
Oppdatert over en uke siden

1: Mer svensk data!

Vi viser nå pant på svenske selskap!🇸🇪

2: Nye ESG Integrasjoner:

KvaLex.no (SO 14001, ISO 45001 and EMAS). Du vil finne disse under hendelsene på selskapet.

3: "Lagt til av" på bunnen av Vurdering

Now you will be able to see which team member added the company to review! You can find it at the bottom of the review card.
Du kan nå kunne se hvilken medarbeider som har lagt selskapet til vurdering! Du vil finne det på bunnen av sjekklisten på selskapet.

4: Team vurderingsinnstillinger

Nå kan alle i teamet se hvilke vurderingsinnstillinger er skrudd på. Bare team managere kan endre innstillingene for teamet.

Dette betyr at du nå kan velge hvilke punkt du vil ha i sjekklisten i vurdering. Du finner dette i Innstillinger under Team-funksjoner.

5: Nye flagg

Selskap vil nå få et flagg dersom de er på Innsamlingskontrollens OBS-liste.

Historisk eierskap

Vi har lagt til historisk eierskap i Norge som går helt tilbake til '03.

Inline kommentarer i Vurdering og PDF

Det er endelig her! Du kan nå kommentere på spesifikke deler av vurderingen. Synes du lederne i et selskap ser risikabelt ut? Skriv ned en kommentar på punket og det vli bli lagt med i den offisielle rapporten. Disse er separat fra kommentarene du legger ved på bunnen.

Underenheter

Vi har lagt til underenheter i sidepanelet. Du kan nå se alle aktive og tidligere underenheter på selskapet. For danske selskap vil du også få opp et flagg dersom det er mer enn to aktive underenheter.

Mer data på Innehaver for Enkeltmannsforetak

Nå vil du kunne se hvilke andre roller en Innehaver av et ENK har i andre selskap + hvilke industrier de er involvert i.

Tilpass PDF

Om du ikke trenger alle punkene i PDF-en, kan du nå velge hvilke du vil skru av. Dette finner du i Innstillinger under Team-funksjoner.

Fjern fra vurdering knapp

La du selskapet til vurdering ved et uhell? Ikke noe problem, bare trykk Fjern fra Vurdering så vil selskapet få sin gamle status tilbake.