Produktoppdateringer
Produktoppdateringer Q1 2022
Oppdatert over en uke siden

1: Inviter brukere er nå tilgjengelig for alle!

Alle brukere kan nå invitere nye brukere til Strise ved å skrive in e-posten i tildeling seksjonen. Hvis brukeren som inviterer ikke er team leder, vil en invitasjons forespørsel bli sendt til team lederen.

2: Faner på personer i Strise

Du kan nå enkelt flytte deg rundt i person-sidepanelet ved å trykke på fanene, akkurat som du gjør på selskap!

3: Innehaver i Vurdering i Vurdering og Vurderings PDF for ENK

Nå vil du få opp innehaveren av enkeltmannsforetak både i vurdering og i PDF!

4: Nye flagg lagt til for Danmark og Sverige

Vi har lagt til flere flagg for Svenske og Danske selskap! Nå vil du kunne se følgene flagg:

• Fusjon

• Rekonstruksjonsforhandlinger

• Oppløsning

• Tvangsoppløsning

• Konkurs

• Store eiere fra høyrisikoland